Taika Innovations

AMPPELI KOIVUVANERI

Koivuvaneri amppelit

Meillä oli ylimääräisiä vanerikiekkoja, jotka olivat jääneet toisen tuotteen valmistuksen yhteydestä. Näille oli mielestäni hyvä keksiä jokin innostava käyttötarkoitus, jotta nämäkin vanerit tulisivat hyötykäyttöön, eivätkä menisi roskiin.

 

Joillekin on varmaankin sana sivuvirta outo? Tässä linkki artikkeliin mitä tämä sivuvirta tarkoittaa kun ollaan tekemisissä puuntuotannon kanssa.

Minusta on tärkeää, että vaikka kyse on pienistä asioista ja pienistä kappaleista niin niitäkään ei hukata polttamalla vaan niistä voi saada loistavia uusia innovatiivisia tuotteita, jotka ovat vielä kauniitakin.

Sekin kannattaa huomioida, että puutuote on ympäristöteko – puutuote on hiilinielu koko elinkaarensa ajan.

 

Muutamia viikkoja mietin että miten saisin järkevästi tehtyä uuden tuotteen valmiista kiekoista – erään yön jälkeen se vain syntyí – Ikkunalle kukille tai yrteille tarkoitettu amppeli.

Sitten ryhdyin miettimään teknisiä ratkaisuja, miten esim. kukkaruukun saan pysymään simppelisti amppelissa kahden pyöreän vanerikiekon välissä.

Näin ajatuksesta syntyi ikkunalle ihanat kukka/yrttiamppelit. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

 

 

                                  Amppeli koivuvaneri musta  

 

 

 

2 ajatusta aiheesta “Koivuvaneri amppelit”

  1. Hei
    Näin facessa? kuvia seinä-amppelista, mutta valitettavasti en enää löydä kirjoitusta. Tällaista olen hakenut. Koska olisi tulossa myyntiin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös