Taika Innovations

Tarinamme

Yrityksemme oli aluksi ratkaisu oman elämämme toteuttamiseen, sen jälkeen omien unelmiemme eteenpäin viemiseen.

Tämä on myös matka oman elämämme polulla ja itsemme kehittämisessä – meidän työmme ei ole vaan jotain mitä teemme työksemme, vaan se on osa unelmaamme

Palava halu luoda jotain täysin uutta ja erilaista, kestävää ja ajatonta – kauneutta unohtamatta.

Maailmassa on paljon hyvää ja laadukasta tavaraa. Meidän unelmanamme on tehdä hyvästä vieläkin parempaa.

Janoamme elämyksiä. Haluamme toteuttaa uusia innovaatioita ja keksintöjä ja tuoda niitä markkinoille innostaen ihmiset uusienkin elämysten äärelle.

Meille kelpaa ainoastaan paras – emme hyväksy kompromisseja. Luovuus on meissä molemmissa vahvasti läsnä. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja toimia. Innostumme helposti ja tartumme ripeällä otteella uusiin haasteisiin.

Uusien asioiden vieminen eteenpäin on avannut salaiset arkkumme.

Simo maalaistalon poikana on saanut elämänkokemusta muutaman yliopiston rappusia kuluttamalla – maatalouden, että tekniseninsinöörin opinnoista on hyötyä nyt ja aina.

Tietotekniset työt veivät miestä ympäri suomea useamman nuoruusvuoden ajan – sen jälkeen puujalostus oli vahvasti läsnä melkein 20 vuotta. Maailma on tullut tutuksi työskentelemällä Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Virossa.

Simon vahvuus on superhyvä ongelmanratkaisukyky ja loistavat ideatkin lentelevät päivittäisessä elämässä.

 

Riikka on nuoruuden viettänyt pankkialalla – myynnin, markkinoinnin, konttorinjohtajan ominaisuudessa vierähti 17 vuotta.

Businesselämä sai riittää ja sitten olikin oman hevostallin aika – 24 hevosta tallissa, joista 16 omaa veivät Riikan hevosmaailman iloihin – vaellustallin omistajana monet yritysasiakkaat tulivat tutuiksi vuosien varrella – vaellettiin ristiin rastiin upeita metsämaisemia.

Hevosmaailman jälkeen terveysasiat tulivat erittäin tutuiksi niin oman luomukaupan osalta kuin  – luontaisen terveyden kouluttajan roolissa  –  Kyllä ne vieläkin mielessä ovat C:t D:t ja B:t – siis vitamiinit!

Ulkomailla työskentely Englannissa, Espanjassa ja Virossa on myös kartuttanut kokemusta.

Näin ihan aikuisena on tullut luovuus ja sen toteuttaminen tärkeäksi osaksi elämää – puuseppäartesaani opinnot ovat vieneet sydämen kohti kotisatamaa. Tämä on sitä mitä voin tehdä loppuelämän – toteuttaa omia visioita ja ideoita yhdessä mieheni kanssa.

Me olemme yhtä kotonamme Suomessa kuin ulkomailla.

Koti on siellä minne sen rakennamme.

OTA YHTEYTTÄ - LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Vieritä ylös