Taika Innovations

Me = Taika Innovations

Yrityksemme oli aluksi ratkaisu oman elämämme toteuttamiseen, sen jälkeen omien unelmiemme eteenpäin viemiseen.

Tämä on myös matka oman elämämme polulla ja itsemme kehittämisessä – meidän työmme ei ole vaan jotain mitä teemme työksemme, vaan se on osa unelmaamme

Palava halu luoda jotain täysin uutta ja erilaista, kestävää ja ajatonta – kauneutta unohtamatta.

 

Janoamme elämyksiä. Haluamme toteuttaa uusia innovaatioita ja keksintöjä ja tuoda niitä markkinoille innostaen ihmiset uusienkin elämysten äärelle.

 

Luovuus on meissä molemmissa vahvasti läsnä. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja toimia. Innostumme helposti ja tartumme ripeällä otteella uusiin haasteisiin.

Uusien asioiden vieminen eteenpäin on avannut salaiset arkkumme.

 

Simo

 Maalaistalon poikana on saanut elämänkokemusta muutaman yliopiston rappusia kuluttamalla – maatalouden, että tekniseninsinöörin opinnoista on hyötyä nyt ja aina.

 

Tietotekniset työt veivät miestä ympäri suomea useamman nuoruusvuoden ajan – sen jälkeen puujalostus oli vahvasti läsnä melkein 20 vuotta.

 

Maailma on tullut tutuksi työskentelemällä Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Virossa.

 

Simon vahvuus on superhyvä ongelmanratkaisukyky ja loistavat ideatkin lentelevät päivittäisessä elämässä.

 

Riikka 

on nuoruuden viettänyt pankkialalla – myynnin, markkinoinnin, konttorinjohtajan ominaisuudessa vierähti 17 vuotta.

 

Businesselämä sai riittää ja sitten olikin oman hevostallin aika – 24 hevosta tallissa, joista 16 omaa veivät Riikan hevosmaailman iloihin – Islanninhevosvaellustallin aikana monet yritysasiakkaat tulivat tutuiksi vuosien varrella – vaellettiin ristiin rastiin upeita metsämaisemia.

 

Hevosmaailman jälkeen terveysasiat tulivat kuvioihin niin oman luomukaupan osalta kuin  – luontaisen terveyden kouluttajan roolissa  –  Kyllä ne vieläkin mielessä ovat C:t D:t ja B:t – siis vitamiinit!

Oman terveyskaupan pitäminen Tallinnassa oli antoisa kokemus.

 

Ulkomailla työskentely Englannissa, Espanjassa ja Virossa on myös kartuttaneet kokemusta.

 Aikuisena on tullut luovuus ja sen toteuttaminen tärkeäksi osaksi elämää – artesaanin työt ovat vieneet sydämen kohti kotisatamaa.

 

 

Vieritä ylös