Taika Innovations

Koivupeili kehykset 52cm

19,90

Haluan tarjota ns. TEE SE ITSE – tekijöille upeat valmiit kehykset ladukkaasta kotimaisesta koivuvanerista.

 

Osasto:

Peilit toimivat lumoavina sisustuselementteinä, jotka heijastelevat ympäristönsä valoja ja värejä ja tuovat tilaan lisää luonnonvaloa. Pyöreä peili on kaunis ja harmoninen. Puun kuviot tulevat kauniisti esille yksilöllisesti.

Halusin kotiimme peilin, jossa kehykset olisivat koivua ja puunkuviot tulisivat kauniisti esille. Suunnittelin yksinkertaisen pyöreän peilin, jonka voi sijoittaa kodissamme helposti eri huoneisiin.
Jätin peilin koivun väriseksi, mutta voin muuttaa väriä helposti sisustuksen muuttuessa esim. värikkäämpään suuntaan. Tämä peili tuo luonnon kauneutta kotiisi yksinkertaisuudessaan.
Haluan tarjota ns. TEE SE ITSE – tekijöille upeat valmiit kehykset ladukkaasta kotimaisesta koivuvanerista.

Peilin lähettäminen on postin kautta ”riskaa peliä”, joten siksi haluan tarjota sinulle valmiit kehykset halkaisijaltaan 52 cm.

Koivuvaneri kehys on 6 mm paksu.

Lasi-liikkeestä saa edullisesti peilin valmiiksi leikattuna (3 mm pakuus) ja liimattuna valmiisiin kehyksiin (meillä Lahdessa maksoi peili näihin kehyksiin 18 e)
Kehykset ja ripustuskoukku on valmiina tuotteessa (pintakäsittelyä en tee tuotteelle, jotta voit itse maalata, öljytä, vahata,) millä värillä haluat. Toki teen esim. pintakäsittelyn öljyämällä, jos niin toivot. Otatahan huomioon, että jos pinta esim. öljytään niin silloin päälle ei voi laittaa esim., vaikka vahaa jos haluat muuttaa väriä.

Ps. valmiita upeita värejä löytyy myös SPRAYMAALEISTA, itse kokeilin kuparin väristä niin siitä tuli upea. Helppoa ja nopeaa eikä peitä puun kauniita kuvioita

Vieritä ylös