TAIKA – Yrttiteline yhdelle yrtille (väri musta)

,

TAIKA – Yrttiteline yhdelle yrtille (väri musta)

25,90 

Upea designtuote yrttien esille pitämiseen – yrtit pysyvät kauniissa telineessä ryhdikkäänä. 

YRTTITARHA KEITTIÖSSÄSI!

Yrttiteline pöydälläsi on ajaton ja tyylikäs design sisustustuote, joka sopii valoisan ikkunan äärelle ja se on myös upea kattauslisä ruokailun ajaksi ruokapöytään, telineestä voi kätevästi napata yrtit ruuan sekaan. Yrttiteline luo kotiisi arjen luksusta.

Yrttiteline on laadukkaasta ja kestävästä suomalaisesta koivuvanerista valmistettu käyttötuote. Vanerituotteet ovat ympäristöystävällisiä koko elinkaarensa ajan. Suunnitelumme pohjautuu aina kestäviin arvoihin. Tuotteemme paitsi suunnitellaan, myös valmistetaan pakkausta myöten Suomessa.

Suunnittelumme lähtee aina tarpeesta – jonkin oivalluksen kautta tuote kehittyy ja päätyy selkeään ja ajattomaan muotokieleen.

Yrttiteline design by Riikka Orpana

Pakkaus sisältää ruukun. (väri valkoinen)

Asiakkaan kommentti: ”Upea apu yrttien esille pitämiseen – yrtit pysyvät kauniissa telineessä ryhdikkäänä”

Koko on: leveys 150, korkeus 210, syvyys 130

Tuotteella on Eurooppalainen mallisuoja.

 

Kasvata yrtit kotona keittiössäsi tai tuo valmiit yrtit kaupasta ja nauti tuoreiden yrttien voimasta ruuanlaitossa.

 

Otathan huomioon yrttien kasvatuksessa:

Valo, vesi ja lämpötila – kun nämä kolme asiaa ovat kohdillaan, yrttien kasvatus on helppoa.

Yrtit rakastavat aurinkoa, mutta jatkuva paahde kuivattaa kasvia liikaa. Puolivarjoinen kasvupaikka, joka tarjoaa valoa ainakin 8 tuntia päivässä on yrteille ideaalinen. Pimeimpään aikaan on suositeltavaa turvautua keinovaloihin, kuten kasvilamppuun, joka viritetään kasvin päälle.

Yrtit ovat tottuneet runsaaseen vedensaantiin ja kaipaavat sitä myös kotioloissa. Varo kuitenkin ylikastelemista, jotta yrtti ei tukehdu. Myös suihkepullolla sumuttelu on suositeltavaa.

Sisälämpötila on  lähtökohtaisesti sopiva. Huolehdi kuitenkin, että yrttisi saavat kasvaa vedolta suojassa, sillä jatkuva vedolle altistuminen koituu lopulta sinnikkäimmänkin yksilön kohtaloksi.

Shopping Cart
Scroll to Top