Taika amppeli “Jaelle” seinälle taustavanerin kanssa (koivu)

,

Taika amppeli “Jaelle” seinälle taustavanerin kanssa (koivu)

36,00 

Seinäamppeli on kaunis ja tyylikkään yksinkertainen sisustuselementti, jonka avulla tuot kotiin helposti vehreyttä ja raikkautta. Näyttävä ja trendikäs seinäamppeli sopii niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin.

Seinäamppeli on kaunis ja tyylikkään yksinkertainen sisustuselementti, jonka avulla tuot kotiin helposti vehreyttä ja raikkautta. Seinäamppelin kruunaa kaunis viherkasvi.

Näyttävä ja trendikäs seinäamppeli sopii niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. Amppelit toimivat sekä yksinään että osana suurempaa kokonaisuutta esimerkiksi sohvan yläpuolella.

Seinäamppelit ovat hyvä valinta myös pienenpään kotiin, sillä seinällä kasvi ei vie pöytätilaa.

Amppeliin sopivat mainiosti sekä köynnösmäiset että muutkin pienet kasvilajit. Keittiössä amppeliin voi myös laittaa kauden yrttejä. Voit laittaa seinäamppeliin esim. koriste-esineitä, valokuvia ihan mitä keksitkään.

HUOM! Jos tilaat amppelin taustavanerin kanssa niin amppelin taustavaneri tulee aina saman värisenä kuin amppeli eli jos tilaat amppelin mustana, niin taustavanerikin on musta. Jos haluat, että taustavaneri on esim. koivun värinen niin tilatessa laita huomautus kohtaan, että haluat esim. mustan taustan vaihtaa koivun väriseen.

Amppelin tausta vanerilevyn voit maalata, tapetoida omilla aiheilla ja omaan sisustukseen sopivaksi.
Ilmoita tilatessa, mikäli haluat taustavanerin ilman pintakäsittelyä, jotta voit siihen maalata esim. akryyli väreillä.

Seinäamppelin halkaisija on 36 cm

Shopping Cart
Scroll to Top