Yrttitelineen tarina

 

Tarina TAIKA – yrttitelineen taustalla

 

Tuoreet yrtit antavat ruualle niin uskomattoman maukkaan säväyksen. Kotiin kaupasta – mukanani taas kolme yrttiä – basilika, persilja ja ruohosipuli ne ovat niin ”fressinä” heti kaupasta tuotuna. Seuraavana aamuna – voih, niin upea persilja on ”levinnyt” pitkin pöytää – tästä se idea sitten lähti 

 

Yrttiteline – totesin miehelleni: ”nyt pitää saada sellainen teline yrteille, missä ne pysyvät ryhdikkäinä eivätkä “leviä” minne sattuu?”

 

Minulle tulee muistoja mieleen, vietin mummolassa monet lapsuuteni kesät – autoilin mummon kanssa pitkin Lempäälän maalaismaisemaa – niistä matkoista on jäänyt mieleen maalaistalojen kauniit vanhat aidat – taisivat niitä silloin ennen kutsua risuaidoiksi.

 

Siitä se ajatus sitten lähti!

 

Nykyaikainen mutta perinteitä kunnioittavat yrttiteline tuo tyyliä ja arvokkuutta niin uusiin kuin vanhoihin keittiöihin. Yrttitelineiden valmistusta leimaa käsityöläisyys ja tarkkaan harkittu ajaton muotoilu. Yrttiteline tehdään pakkausta myöten Suomessa.

 

Yrttitelineellä on monia etuja.

  • Yrtit pysyvät ryhdikkäänä telineessä.
  • Yrtit on helppo kastella.
  • Kauniissa telineessä yrtit on helppo laittaa esille ruokapöytään ruokailun ajaksi
  •  

Yrttiteline on laadukkaasta ja kestävästä suomalaisesta koivuvanerista valmistettu käyttötuote. Vanerituotteet ovat ympäristöystävällisiä koko elinkaarensa ajan.

Tuotteen on suunnitellut Riikka Orpana.

”Luovaa ajattelua – rakkaudesta suomalaiseen luotoon”

Shopping Cart
Scroll to Top