Taika Innovations

,

TAIKA – Yrttiteline kolmelle yrtille (väri musta)

29,90

Upea design teline yrttien esille pitämiseen – yrtit pysyvät kauniissa telineessä ryhdikkäänä. 

YRTTITARHA PÖYDÄLLÄSI!

Yrttiteline pöydälläsi on ajaton ja tyylikäs design sisustustuote, joka sopii valoisan ikkunan äärelle ja se on myös upea kattauslisä ruokailun ajaksi ruokapöytään, telineestä voi kätevästi napata yrtit ruuan sekaan. Yrttiteline luo kotiisi arjen luksusta. Pakkaus sisältää kolme ruukkua yrteille.

Yrttitelineen ruukut ovat elhon muoviruukkuja. Ruukut on valmistettu kierrätetystä muovista ja kaikki ruukut ovatkin kierrätettäviä.

Yrttiteline on laadukkaasta ja kestävästä suomalaisesta koivuvanerista valmistettu käyttötuote. Vanerituotteet ovat ympäristöystävällisiä koko elinkaarensa ajan. Suunnitelumme pohjautuu aina kestäviin arvoihin. Tuotteemme paitsi suunnitellaan, myös valmistetaan pakkausta myöten Suomessa.

Suunnittelumme lähtee aina tarpeesta – jonkin oivalluksen kautta tuote kehittyy ja päätyy selkeään ja ajattomaan muotokieleen.

Yrttiteline design by Riikka Orpana

Pakkaus sisältää kolme ruukkua yrteille (musta 1 kpl, okra 2 kpl) 

Asiakkaan kommentti: ”Upea apu yrttien esille pitämiseen – yrtit pysyvät kauniissa telineessä ryhdikkäänä”

Kasvata yrtit kotona keittiössäsi tai tuo valmiit yrtit kaupasta ja nauti tuoreiden yrttien voimasta ruuanlaitossa.

Yrttitelineen koko on: 320 x 210 x 130

Tuotteella on Eurooppalainen mallisuoja.

 

Otathan huomioon yrttien kasvatuksessa:

Valo, vesi ja lämpötila – kun nämä kolme asiaa ovat kohdillaan, tulisi yrttien kasvatuksen sujua kuin tanssi!

Yrtit rakastavat aurinkoa, mutta jatkuva paahde kuivattaa kasvia liikaa. Puolivarjoinen kasvupaikka, joka tarjoaa valoa ainakin 8 tuntia päivässä on yrteille ideaalinen. Pimeimpään aikaan on suositeltavaa turvautua keinovaloihin, kuten kasvilamppuun, joka viritetään kasvin päälle.

Yrtit ovat tottuneet runsaaseen vedensaantiin ja kaipaavat sitä myös kotioloissa. Varo kuitenkin ylikastelemista, jotta yrtti ei tukehdu. Myös suihkepullolla sumuttelu on suositeltavaa.

Sisälämpötila on  lähtökohtaisesti sopiva. Huolehdi kuitenkin, että yrttisi saavat kasvaa vedolta suojassa, sillä jatkuva vedolle altistuminen koituu lopulta sinnikkäimmänkin yksilön kohtaloksi.

Vieritä ylös